Bloggar hundar?

Var ute med hunden Oskar nyss och plötsligt slog det mig. Han bloggar! Med sin finkänsliga nos hittar han intressanta individer (han med den konstiga maten, hon som precis fått valpar och HAN som är så där LÄSKIG!). Studerar varenda aspekt av deras inlägg (eller, ja, det är ju kiss iofs) för att se om de har några intressanta egenskaper mer och lämnar sedan en kommentar. En slags uppskattning på att ”jag vill också vara med och synas där du syns!”.

När ägaren till det ursprungliga meddelandet kommer förbi igen så är det ju sedan så JÄTTEKUL att titta igenom bland kommentarerna. ”Vad tycker andra hundar om MIG?” Allt samlat på ett och samma ställe!

Visst, de har inte autoping och så så de får liksom inte veta att någon kommenterat om man inte beger sig ut i skogen så där har vi väl kommit förbi de små krabaterna men jösses vad långt efter vi var för så där 5 år sedan! 🙂

Själva hundbloggosfären kan också indelas rätt likt vår. Det finns några stora drakar som alla vill flukta och kommentera och bara ÄLSKAR att läsa. Självklart är det också de löpska hyndorna som får mest gensvar!

Något att tänka på nästa gång hunden din granskar ett inlägg och lämnar en kommentar kanske?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: