…och jag kan inte alls rå för vad Mållgan gör!

Om man har en riktigt bra förklaring till varför fordonet man ertappas köra i onyktert tillstånd så kan man komma undan. I vissa fall räcker det tydligen också med en riktigt DÅLIG förklaring…

Aftonbladet och DN rapporterar om en 23-åring som helt sonika säger att det var Mållgan som körde. Ja, ni vet, Alfons Åbergs låtsaskompis!

Från DN:

Mållgan ska ha varit 120—130 centimeter lång, haft långt hår till knäna, burit vita byxor och brutit på norska, enligt vad mannen berättade i förhör.

Vid själva gripandet hade polismannen släppt bilen med blicken någon sekund och när han såg den igen stod 23-åringen utanför bilen på högersidan och förardörren var öppen – och sätet tomt. Mållgan hade flytt fältet.

Från DN:

Värmlands tingsrätt ogillar åtalet även om det konstateras i domen att berättelsen i vissa delar ger utrymme för tvivel.

Som om det inte vore nog där så kräver mannen nu skadestånd på drygt 100 000 kr för förlorade inkomst, vilket han ju borde få om han frikändes.

I förhörsprotokollet stavades namnet Mollgan och kanske var det DET som gjorde att de inte kopplade ihop den lille krabaten med Alfons låtsaskompis?

Annonser

2 svar

  1. […] Slagfärdig spiritualitet, Låtsasvän, Det var inte jag, MÅLLGAN FINNS!, Inga pengar från JK, …och jag kan inte alls rå för vad Mållgan gör!, Min osynliga apa “Berta” är skyldig!, Rattfylla och förklaringar, Absurt, Underbart […]

  2. Så djävulskt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: