Otäcka bilder med lyckligt slut!

En riduppvisning häromveckan vid Rejkjavik kunde ha slutat väldigt illa när ett tiotal hästar går igenom sjöns is. Allt filmades och hela händelseförloppet samt det lyckliga slutet finns på Aftonbladets Webb-TV.

Hästar går igenom isen

Hästar går igenom isen

Hjälten Fjölnir berättar att han hoppade i och lät hästarna gå upp längs hans ben! Tur att det var iskallt och adrenalinet pumpade för att låta en häst gå på ens ben är, för mig, mäkta imponerande.

Bra jobbat Fjölnir och resten av gänget! 🙂

Annonser

3 svar

  1. Fjölnir skall verkligen ha en eloge!!

    Reportern säger att det hände ”I en sjö I NÄRHETEN av Reykjavik”. Detta stämmer inte alls, sjön är en konstgjord sjö som ligger I HJÄRTAT av Reykjavik ca 150 m från parlamentshuset och 0 m från Rådhuset (rådhuset ligger bokstavligen i sjön)!

  2. Jo visst, bra att hästarna räddades, men vilken jävla idiot kom på att rida på en Is, när det bara är -1… Då är man ju inte riktigt funtad… idioti att utsätta hästarna för detta,.

  3. Ja man kan verkligen fråga sig varför de ens red ut på isen när det inte var särskilt tjock is… o dessutom… vibrationer försvagar isen…

    Men annars att han lät hästarna kliva upp via honom… tja, i vatten väger man inte lika mkt… jag tror inte att hästar väger lika mkt heller 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: